Kolmenkympin kriisi – aika joka sai minut aloittamaan unelmieni tavoittelun.

Olen kiinnostunut taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Paperilla minua voidaan kuvailla esimerkiksi näillä termeillä: pian kolmekymppinen, korkeakoulutettu, asunnon omistaja, helsinkiläinen ja kilpaurheilija. Näiden lisäksi itse kuvailisin itseäni nopeasti innostuvaksi, päättäväiseksi sekä empaattiseksi.

Opiskelin kauppakorkeassa ja kiinnostuin säästämisestä ja sijoittamisesta jo opiskeluaikana. Toisin kuin jotkut fiksut opiskelukaverini, en kuitenkaan aloittanut itse varsinaisesti sijoittamaan vielä silloin. Aktivoiduin miettimään tulevaisuuden haaveitani enemmän kolmenkympin kriisin kynnyksellä ja päätin että on aika tehdä pitkän aikavälin säästö- ja sijoitussuunnitelma.

Blogin nimi Onnellinen milleniaali kuvaa omaa tavoitettani pitkällä ja lyhyellä tähtäimellä. Usein ajatellaan että säästäminen on jollain lailla pois omasta onnellisuudesta tai hyvinvoinnista sillä hetkellä ja haluankin tässä blogissa haastaa omia ajatuksiani pitkän ja lyhyen tähtäimen onnellisuuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Voit aloittaa blogiini tutustumisen esimerkiksi ensimmäisestä kirjoituksesta: https://onnellinenmilleniaali.com/2020/06/28/tavoitteena_onnellisuus/

%d bloggaajaa tykkää tästä: